image
Smiltsērkšķu sula bez cukura

Smiltsērkšķu sula - svaigi spiesta, nekarsēta bez konservantiem. Ražota no augstas kvalitātes ogām. Pēc ogu izspiešanas sula tiek sasaldēta. Tās derīguma termiņš pie -18°C ir 1 gads,pēc atkausēšanas uzglabāt no +2°C līdz +6°C un izlietot 20 dienu laikā.



Dietologa komentārs

Smiltsērkšķu ogas ir īpaši unikāls dabas produkts, kurās apvienota virkne ārkārtīgi vērtīgu bioloģisku savienojumu – vitamīnu, aminoskābju, oganisko skābju, dabīgo antioksidantu un izcilu taukskābju. Šīs ogas ir izaudzētas Latvijā, no tām ir izspiesta sula, kas svaigā veidā tiek sasaldēta un nu tiek piedāvāta pircējam. Smiltsērkšķi ir vislabākie augļi cilvēku imunitātes stiprināšanai, tāpēc tiem ir tik ļoti plašs pielietojums, tos iesaka lietot audzēju un visdažādāko pretiekaisumu profilaksē. Līdz šim ar šiem produktiem esam saskārušies kosmētikas nozarē, esam varējuši tos iegādāties aptiekās, bet nu mūsu rīcībā ir pieejama dabīga, sasaldēta Latvijā ražota, no Latvijā audzētiem smiltsērkšķu augļiem iegūta sula! Tā kā sula ir ļoti koncentrēta, sākumā iesaku to nobaudīt, atšķaidot ar ūdeni, tādējādi jūs iegūsiet nevis 0,5 litrus, bet vismaz 2 litrus garda, veselīga dzēriena!

Paldies SIA „Dienvidi plus” par izcilo produktu !

Lolita Neimane, dietas ārste